Pentru a comanda produsele noastre de pe site, intrați la secțiunea de PRODUSE,
adăugați produsele dorite în coșul de cumpărături și apoi finalizați comanda completând datele pentru livrare.

Comanda minima este de 50 lei - pentru Zona 1 ( Unirii, Obor, Victoriei ) și 100 lei - pentru Zona 2 ( restul Bucurestiului ).

Livrările se fac după ora 15:00.

Vă mulțumim pentru încrederea cu care ne-ați onorat spre a contribui la crearea unui moment special! Am ales, spre a compune o paletă, cele mai îndrăgite creații culinare dulci ale bucătăriei internaționale tocmai pentru plăcerea cu care au fost însuflețite prin preferințele lor de generații întregi de pe toate meridianele, specialități pe care le prețuim prin armonia dintre tradiție și originalitalitate! Fiecare dintre aceste deserturi ce poartă în rețetă legende și anecdote poate fi transformat într-un tort care să capteze în savoarea sa spiritul și însemnătatea unei petreceri!

Dorim ca fiecare specialitate dulce care vă va încânta să reprezinte o celebrare a distracției, a prieteniei și a momentelor ce vor rămâne cele mai de preț comori. Așadar dimensiunea generoasă a torturilor nu va fi doar o fantezie, astfel încât, indiferent de grandoarea petrecerii, fiecare invitat să se bucure de o dedicație dulce după pofta inimii!

Și fiindcă în momente festive un tort devine o emblemă a reușitelor, a visurilor și a sentimentelor dvs, îi închinăm decorul astfel încât să se transforme într-o planșă în care să fie captate în aromă și culoare fiecare dorință!

Marțipanul și figurinele prind viață spre a vă aduce, ca prin vrajă, în clipe de bucurie cei mai dragi prieteni din lumea poveștilor și a desenelor animate, invitându-vă să pășiți cu gândul într-un tărâm magic prin scena din care vă salută!